Tere tulemast, Enics Eesti AS!

Enics Eesti osaleb Võti Tulevikku programmis. Koostöö toimub erinevate koolidega, ettevõtte külastusel osalevad nii õppejõud/õpetajad kui koolinoored. Enics Eesti võimaldab noortel ettevõttes sooritada praktikat ja on Tartu Kutsehariduskeskuse Aasta Tegija ning Robotex sponsor. Ettevõte toetab rahaliselt ka Elva linna lastele ja noortele suunatud (heategevus)ürituste korraldamist. Lennuakadeemia tudengite jaoks viiakse läbi ettevõtte koolitusklassis praktilist jootmiskoolitust. Koostöös Kutsekojaga osaletakse elektroonikaseadmete koostaja kutse väljatöötamisel. Ettevõte teeb koostööd Sihtasutusega Innove mehhatroonika, automaatika ja elektroonikaseadmete koostaja riikliku õppekava väljatöötamisel.

Seotud uudised

Tere tulemast, Premadesign OÜ!

12. aprill 2012

Premadesign soovib saada ja jagada teavet lastele ja noortele suunatud toetustegevustest, saada osa nii teiste senistest kogemustest kui pakkuda omalt poolt ideid erinevate ürituste, ettevõtmiste ja programmide läbiviimiseks.…

Tere tulemast, Sampo Pank (Danske Bank A/S Eesti filiaal)!

28. veebruar 2012

Interaktiivne mängukeskkond Rahamaa on lõbus, meelelahutuslik, õpetlik ja arendav mängukeskkond, mis annab 5-9-aastastele lastele põhiteadmised ja arusaamise rahaasjadest. Lisaks leidub Rahamaal ka õpetajatele ja lastevanematele mõeldud rubriik nõuannetega,…

Tere tulemast, Estonian Air AS!

4. oktoober 2012

Estonian Air soovib saada infot sellest, mida juba tehakse, osa saada teiste senistest kogemustest ning leida projektideks sobivaid koostööpartnereid. Estonian Air võtab vastu erinevaid tudengigruppe nii Eestist kui…