Tere tulemast, Looming Hostel!

Looming Hostel pakub huvitatuile nii praktika- kui töövõimalusi! Looming Hostelist leiavad noored rakendust oma loovatele ja säravatele ideedele, kohtuvad inspireerivate inimestega ning õpivad hindama keskkonnasõbralikkuse ja taaskasutuse põhimõtteid.

Seotud uudised

Tere tulemast, GKR Invest OÜ!

12. March 2012

GKR Invest püüab ettevõtlikkusele kaasa aidata läbi ettevõtlike noorte klubide. Ettevõte on valmis korraldama erinevaid koolitusi ja viima noori kokku inspireerivate inimestega, kellega neil muidu kohtuda võibolla ei…

Tere tulemast, Koidulapark Hotell OÜ!

16. October 2012

Koidulapark Hotell soovib infot sellest, mida juba tehakse ja osa saada teiste senistest kogemustest. Ettevõte pakub praktika- ja töökohti ning on valmis vastu võtma laste- ja noortegruppe, et…

Tere tulemast, Rahvusooper Estonia!

23. October 2012

Rahvusooper Estonia pakub üsna erinevaid toetustegevusi. Haridusprojektide eesmärgiks on lastele ja noortele erinevate muusikateatri žanride tutvustamine. Sel sügisel alustas Rahvusooper Estonia projektiga OPERAtsioon VOX, mille raames toimusid eelvoorud…