Tere tulemast, Viljandimaa Loomeinkubaatorid SA!

Viljandi Loomeinkubaatoril on kaks erialaspetsiifilist keskust ehk inkubaatorit, mis põhinevad Viljandi pärandtehnoloogia kompetentsikeskuse valdkondadel: 1) Tekstiilikeskus ehk tekstiiliinkubaator, asukohaga Tallinna 22 III korrus (avati 2011. a alguses). 2) Metallikeskus ehk metalliinkubaator (avatakse 2012 a kevadel). Tekstiilikojas saab juba praegu proovida ja kasutada erinevaid tehnikaid, tegeleda toodete väljatöötamise ja arendamisega.

Seotud uudised

Viljandimaa parim ettevõtlik noorteprojekt on „Tasku”

2. mai 2014

25. aprillil valis kolmeliikmeline žürii Viljandi Lennukitehases/Avatud Noortekeskuses toimunud Viljandimaa noorte ettevõtlikkuse arendamise programmi käesoleva õppeaasta Viljandimaa parimaks noorteprojektiks „Tasku". Ettevõtlike noorte poolt loodud tasku on mõeldud aktiivsele…

Tere tulemast, Viljandimaa Arenduskeskus SA!

19. oktoober 2012

Viljandimaa Arenduskeskus SA tegeleb igapäevaselt potentsiaalsete ja alustavate ettevõtjate, kodanikuühenduste ja kohalike omavalitsuste tasuta nõustamisega. Arenduskeskus nõustab ettevõtteid ja kodanikeühendusi tegevuse alustamisel, projektide arendamisel, äriplaanide koostamisel jne. Lisaks…

Tere tulemast, Realister OÜ!

12. märts 2012

Realister teeb koostööd organisatsiooniga Junior Achievement Eesti – külastavad koolide majandusõpetuse tunde, et rääkida noortega silmast-silma ja jagada oma kogemust, võtavad osa programmidest Õpilasfirma ja Töövarjupäev. Lisaks sellele…