Tere tulemast, Coca-Cola HBC Eesti AS!

Coca-Cola HBC Eesti on teinud koostööd juhtivate noorteorganisatsioonidega nagu AIESEC, Junior Achievement, SENT, Best-Estonia ja teised. Ettevõte on osalenud töövarjupäevadel, võtnud õpilasi ja tudengeid praktikale, jaganud juhtimiskogemusi, viinud läbi koolitusi ning kutsunud noori endale külla, et nad saaksid tutvuda ettevõtte tegevusega.

Seotud uudised

Tere tulemast, Andecus OÜ!

25. March 2015

Andecus Koolituskeskus soovib toetada noorte ettevõtlikkuse arendamist. Ettevõtte eesmärk on toetada noori oma ettevõtte loomisel läbi koolituste, mentorluse, nõustamise ja on valmis andma koolides majandus- ja ettevõtlusõpetuse külalistunde.…

Tere tulemast, Svarmil AS!

26. November 2013

Svarmil AS toodab ja arendab kvaliteetseid töökaitserõivaid. Ettevõte lubab võimalusel laste- ja noortegruppe õppekäikudeks külla ning noored on oodatud ka praktikale. Võrgustikust soovitakse saada infot sellest, mida juba…

Tere tulemast, BIT AS!

27. February 2012

2005. aastal algas koostöö Tartu Ülikooli Teaduskooliga, aidates saata õpilasi rahvusvahelistele olümpiaadidele. Alates 2007. aastast on preemiad välja pandud matemaatika, keemia, füüsika, bioloogia, geograafia, emakeele, eesti keele võõrkeelena,…