Tere tulemast, G4S Eesti AS!

Igal aastal pakub G4S noortele võimalust teenida taskuraha rannavalvurite abilistena. Lisaks sellele, et lapsed saavad töökogemuse läbi ühiskondlikult kasuliku töö ja teenivad taskuraha, saavad nad ka uusi teadmisi ja leiavad uusi sõpru. Tunnustamaks julgeid ja hoolivaid noori, on G4S algatanud noorte elupäästjate autasustamistraditsiooni. Alates 2006. aastast tunnustab G4S teenetemärgiga „Vapruse eest“ lapsi, kelle sekkumine on aidanud päästa elusid.

Seotud uudised

Tere tulemast, Eesti Energia AS!

17. veebruar 2012

Eesti Energia on algatanud pikaajalise noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi ENTRUM, mis aitab noortel omandada teadmisi ja oskusi ning kontakte, et kujuneda algatusvõimelisteks ja tegusateks inimesteks ning ühendab mitusada erinevat…

Tere tulemast, Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus!

14. oktoober 2013

Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus toetab noorte õppekäike, ettevõtete külastusi, mini- ja õpilasfirmade tegevust, tunnustab parimaid, korraldab projekti "Ettevõtlikuks nooreks" tegevusi (ettevõtlusmäng, äriideede konkurss, intervjuu ettevõtte juhiga jms) ning koolitab…

Tere tulemast, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu!

22. august 2012

ETK on teinud koostööd uute kaubanduse õppeprogrammide koostamisel – „Kategooria juhtimine“ ja aidanud kollektiivset praktikamudelit ellu viia (Lääne-Viru Rakenduskõrgkool). Lisaks on nad olnud nõu ja jõuga uue kaubanduse…