Tere tulemast, Sampo Pank (Danske Bank A/S Eesti filiaal)!

Interaktiivne mängukeskkond Rahamaa on lõbus, meelelahutuslik, õpetlik ja arendav mängukeskkond, mis annab 5-9-aastastele lastele põhiteadmised ja arusaamise rahaasjadest. Lisaks leidub Rahamaal ka õpetajatele ja lastevanematele mõeldud rubriik nõuannetega, kuidas rahaasjadega seotud küsimusi lastele paremini selgitada. Tegemist on Sampo Panga vastutustundliku ettevõtluse teemalise algatusega, mis on kõigile kättesaadav ja 100% reklaamivaba.

Vabariigi Presidendi hariduspreemia on mõeldud kõigil õpitasanditel haridusalaga seotud inimestele, kes on saavutanud Eesti hariduselus väljapaistvaid tulemusi õpetajana, õppejõuna, haridusasutuse juhi või töötajana, õpikute koostaja või haridusametnikuna. Igal aastal antakse välja kolm preemiat väärtuses 4800, 3500 ja 2900 eurot. Hariduspreemia peatoetajaks ja auhindade rahastajaks on Sampo Pank. Preemiakonkursile kandideerimine kuulutatakse välja augustikuus ja preemiad antakse üle oktoobris/novembris.

Seotud uudised

Tere tulemast, Bank DNB A/S Eesti filiaal!

18. aprill 2012

DNB sponsorlusprojektid on valdavalt pikaajalised ning korraga keskenduvad vaid paarile sponsorlussuunale, kuna on võtnud eesmärgiks teha seda põhjalikult ja võimalikult hästi. DNB on algusaastatest peale toetanud lapsi, kultuuri,…

Tere tulemast, Enics Eesti AS!

5. aprill 2012

Enics Eesti osaleb Võti Tulevikku programmis. Koostöö toimub erinevate koolidega, ettevõtte külastusel osalevad nii õppejõud/õpetajad kui koolinoored. Enics Eesti võimaldab noortel ettevõttes sooritada praktikat ja on Tartu Kutsehariduskeskuse…