Tere tulemast, City Motors!

City Motors aitab kaasa Vabariikliku õpilasvõistluse “Minu lemmikauto 2012” korraldamisele. Võistluse eesmärkideks on kaasata 1.-6. klassi poisse joonistamisvõistlusesse, arendada poiste loovust, fantaasiat, vaatlemisoskust, soodustada käelist arengut ja rõhutada ohutu liiklemise tähtsust. City Motors aitab kaasa  võistlustööde eksponeerimisega laiemale avalikkusele ning parimate premeerimisele. Lisaks aitavad koolidel ka joonistustarbeid soetada.

Seotud uudised

Tere tulemast, Rahva Raamat AS!

5. juuni 2012

Rahva Raamat toetas Koolimeedia kaheteistkümnendat konkurssi, kus osales 29 koolilehte, 6 KooliTV-d, 5 blogi ja 4 raadiot 39st koolist üle Eesti. Rahva Raamat aitas auhinnad välja panna ka…

Tere tulemast, BDA Consulting OÜ!

3. aprill 2012

Läbi Ajujahi ja Start-Smart projektide aitab BDA Consulting kaasa uue noorte ettevõtjate põlvkonna sünnile ja arengule. Ajujaht kogub igal sügisel kokku Eesti noorte uuenduslikud äriideed, aitab kaasa nende…