Tere tulemast, Eesti Energia AS!

Eesti Energia on algatanud pikaajalise noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi ENTRUM, mis aitab noortel omandada teadmisi ja oskusi ning kontakte, et kujuneda algatusvõimelisteks ja tegusateks inimesteks ning ühendab mitusada erinevat organisatsiooni, oma ala tipptegijaid ja hakkajaid Eesti noori, kes ühiselt moodustavad suure ideede ja suhete võrgustiku.

Seotud uudised

Tere tulemast võrgustiku partneriks ENTRUM SA!

19. juuni 2014

ENTRUM on Eesti Energia pikaajaline ettevõtlikkuse arenguprogramm, mis aitab noortel omandada teadmisi ja oskusi ning kontakte, et kujuneda algatusvõimelisteks ja tegusateks inimesteks. ENTRUM ühendab mitusada erinevat organisatsiooni, oma…

Tere tulemast, Noorsootöö Selts MTÜ!

25. veebruar 2014

Jõhvi noorteka ehk Noorsootöö Seltsi eesmärk on aidata noori nende ideede elluviimisel. Noortekas inspireeritakse noori muutma oma kodukohas noorte elu paremaks ja põnevamaks. Samuti ollakse valmis noori nõustama…

Tere tulemast, Daemon OÜ!

22. oktoober 2012

DAEMON OÜ raamatupidamisbüroo on pikaajaliselt toetanud ettevõtlikke noori üle Eesti. Ettevõte toetab iga-aastaselt noori läbi YFU organisatsiooni aitamaks minna õppima erinevatesse koolidesse üle maailma, et omandada seal soovitud…